Az osztrák határhoz közel fekvő, nyugat-dunantúli, közel 60 ezer fős Zalaegerszeg az elmúlt évek során ugrásszerű gazdasági növekedésen esett át, az ide érkező, összesen több, mint 200 milliárd forintnyi piaci fejlesztéseknek köszönhetően.

Az optimális  gazdasági ökoszisztéma mellett a lokációs szempontok is a városnak kedveznek, hiszen Budapest, Graz, Pozsony, és Zágráb is kevesebb, mint 2,5 órán belül teljesíthető távolságra fekszik Zalaegerszegtől.

A Zallure Park fantázianevet viselő projekt két iparterület fúziójából jött létre; összeolvadásával mintegy 66. 233 m2-nyi fejlesztési terület alakult ki 2024-re.

A végleges, vegyes funkciójú koncepció kialakulásában jelentős szerepet játszott a terület közepén működő, és a vidéki áruházak között kiemelkedően teljesítő Lidl áruház.

Így született meg az egyedülálló lakó-és kereskedelmi funkciót is magában foglaló Zallure Park.

Az éveket felölelő tervezési folyamat és koncepció kidolgozása során fokozottan ügyeltünk rá, hogy a vegyes funkciójú területek között – a kereskedelmi és lakózónák – harmonikus kooperáció, kölcsönösen előnyös együttélés alakuljon ki.

A tervezési program kiemelt eleme volt, különös tekintettel az intenzív lakóövezettel körülvett, gyakorlatilag belvárosi lokációra, hogy az újonnan létrejövő városnegyed szervesen illeszkedjen a város szövetébe.

A helyszínrajzon a logók a már működő üzleteket jelölik.

A két egymással szinte szomszédos iparterület több, mint 50 évig működött a városban tejüzemként, illetve ruhagyárként. Az évtizedek alatt olyan erős közösség épült, hogy az ott dolgozók a mai napig éventkénti ünnepen emlékeznek meg szeretett munkahelyükről.

A két terület fúziójának hála egy olyan fejlesztési koncepció valósulhat meg, amely hosszú távon is fenntartható, harmonikus működést bíztosít.

Míg a beköltöző lakók számára kéznyújtásnyira kerülnek a mindennapi élet komfortját kielégítő szolgáltatások, addig az itt nyitó kiskereskedelmi üzletek garantált napi forgalommal számolhatnak, hiszen a lokáció egy intenzív lakóövezet közepén helyezkedik el.

A fejlesztési terület tökéletesen megfelel a preferált, kereskedelmi lokációs szempontoknak, miközben az átgondolt tervezésnek köszönhetően maximálisan kielégíti a logisztikai igényeket, a vásárlóerő számára is kényelmesen megközelíthető gyalogosan, autóval, biciklivel vagy tömegközlekedéssel is.

A vegyes funkciójú területeket a 2024. Q4-től kezdődően több ütemben adjuk át.

A tervezett szakaszolásnak köszönhetően, a zajló munkálatok mellett is tökéletesen biztosított a kereskedelmi egységek működése.

Látkép a Göcseji út felől.

Látkép a Landorhegyi út felől

A megyeszékhely megközelíthetősége autópálya vonalon.

Bérleti konstrukciókért, valamint az egyes épületek további látványterveiért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Kapcsolat

Zallure Park Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 8.

Értékesítés:

Mobil: +36 30 190 8000

Email: ertekesites@zallurepark.hu

 

Kapcsolatfelvétel:

Email: info@zallurepark.hu

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot: