Fő profilunk 25 éve a lakóingatlan fejlesztés és forgalmazás. Több, mint 2.000 átadott lakás tapasztalatával olyan otthonokat építünk, amiben mi is szívesen élnénk.

Lakóingatlant főleg Budapesten és az agglomerációban, kereskedelmi és ipari ingatlanokat pedig vidéken fejlesztünk.
Stratégiai partnerségi viszonyt ápolunk kivitelezőinkkel, és ügyelünk rá, hogy lakásaink jogilag, műszakilag és esztétikailag egyaránt kifogástalanul kerüljenek vevőink birtokába. Úgy gondoljuk, hogy ez az alapja a bizalomnak és a hosszútávú értékteremtésnek.

Mint tulajdonosi kör, széleskörű tevékenységi területet mondhatunk magunkénak, számtalan egyéb iparágban működünk, informatika, robotika, mezőgazdasági gépgyártás és műszaki kereskedelmi tevékenység is a hatáskörünkbe tartozik.

Hiszünk abban, hogy egy hagyománytisztelő és előremutató, mégis eredeti koncepcióterv létrehozása, és a helyi sajátosságok szem előtt tartása mellett, a különleges építészeti örökségek, valamint az ezeket övező természeti környezet is megőrizhető.

Társasházaink tervezési és kivitelezési programjait mindig is a szükséges minimum elve mentén vezettük végig, és így fogunk tenni a városban tervezett további projektjeink esetében is.

Az alábbiakban, a teljesség igénye nélkül bemutatjuk néhány, a Zallure Parkhoz hasonló lakóingatlan beruházásunkat az elmúlt évekből.

Kapcsolat

Zallure Park Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 8.

Értékesítés:

Mobil: +36 30 190 8000

Email: ertekesites@zallurepark.hu

 

Kapcsolatfelvétel:

Email: info@zallurepark.hu

    További információért vegye fel velünk a kapcsolatot: