Történelem

Otthon

Stílus

Befektetés

Megújul a mindenki szívének kedves Ruhagyár!

Zalaegerszeg belvárosában, napfényes, nagy belmagasságú, loft stílusú, újépítésű, energiahatékony, belső kétszintes otthonok épülnek.

Szép múlt – fenntartható jövő…

Izgalmas, ám hatalmas kihívás volt megtartani és átalakítani egy több évtizedes épületet úgy, hogy az megfeleljen a modern kor igényeinek és előírásainak, valamint hosszú távon is fenntartható, energiahatékony legyen.

 

Több éves előkészítési folyamat során sikerült körüljárni minden felmerülő lehetőséget, és végül megtalálni az utat ahhoz, hogy a volt Ruhagyárat ne kelljen lebontani.

 

A koncepció kidolgozásában számos helyi szakember vett részt, beleértve a Városvezetést, Tervtanácsot és a városvédő civil szervezeteket is.

Zallure Park

Lakások, üzletek és közösségi terek a platánfák árnyékában.

Megismételhetetlen lehetőség…

A leginkább a tengerentúlon elterjedt építészeti stílus, nagy belmagasságával, napfényes, tágas, de mérethatékony élettereivel, indusztriális hangulatával, hatalmas teraszaival ritkaságszámba menő ingatlantípus, nem csak Magyarországon.

 

Így a kezdetektől hangsúlyos cél volt, hogy megőrizzük ezt az egyedülálló formavilágot.

 

 

Történelmi helyszínen élni? Soha vissza nem térő lehetőség!

A Zallure Park ezt az egyedülálló lehetőséget kínálja most, korlátozott mennyiségben.

Árnyas platánfák, panoráma, LOFT stílus.

Befektetés a jövőbe, amely alapjait nagyszüleink fektették le…

A tudatos, jól megválasztott ingatlanvásárlás hosszú távon még a legbizonytalanabb gazdasági helyzetben is értékálló marad.

Akár az otthonunkat választjuk itt ki, akár a pénzünket fektetnénk be, jól választunk, ráadásul szerencsére a kettőt nem kell különválasztani.

A Zallure Park lakásainak értéknövekedését számtalan tényező garantálja, átgondolt tervezés, modern gépészeti felszereltség, egyedülálló megjelenés, tökéletes belvárosi lokáció és a legkorszerűbb építőipari anyaghasználat jellemzi.

 

 

 

 

Ez nem csak egy lakásvásárlás…

Az ingatlanfejlesztés ökológiai lábnyoma a legjelentősebbek között van.

Jövőnk záloga, a fenntartható fejlődés elérése közös érdekünk, és csakis összefogással sikerülhet!

A Ruhagyár jó állapotú szerkezeti és homlokzati elemeinek megőrzésével és felújításával kisebb az itt megvalósuló fejlesztés környezetterhelése és optimálisabb az építőanyag felhasználása.

A Zallure Park a ma épülő lakóházak közül messze kitűnik egyedi megjelenésével, ipari stílusú, méretes osztott ablakaival, a hatalmas belmagassággal és az ipari igényekre méretezett szerkezetével.

 

 

Döntésével Ön is meghatározó részévé válik a teljes folyamatnak! Tegyünk együtt egy élhetőbb jövőért, az értékek megőrzéséért!

 • Alacsony rezsijű fenntartás
 • Hőszivattyús hűtés-fűtés
 • Tisztított levegő
 • 3 rétegű üvegezés és extra szigetelés
 • H-tarifás órával felszerelt lakások
 • Belsőépítész tervezte életterek
 • Hatalmas belmagasság

Itt új értelmet nyer a befektetés fogalma!

 

A jelenlegi, vélhetően jó ideig velünk maradó, erős inflációs környezetben értéknövelő befektetés az ingatlanvásárlás.

Egy korszerű, lakhatási szempontból is átgondoltan kialakított ingatlanban akár harmadolhatóak a rezsi költségek, ugyanakkor befektetési szempontból is kiszámíthatóan lehet tervezni egy kislakás rövid-közép vagy hosszútávú bérbeadásával.

Nem mellékesen, a megspórolt rezsiköltség Önnél marad a bérleti díjon felül.

 

 

Amennyiben Ön nem Zalaegerszegen él, de ingatlanbefektetését szeretné biztos kezekben tudni, forduljon hozzánk, és mi segítünk komplex ingatlanmenedzsment szolgáltatásunkkal.

Akárcsak a háztartási gépek esetében, a lakások energia fogyasztását minősítő osztályokat is az abc betűivel jelzik.

Az energetikai besorolások az ingatlanok éves becsült energiaigényét mutatják, amit számtalan hatótényező befolyásol, osztályzásuk AA++-tól JJ energiaosztályig terjed. Megfelelő szigeteléssel, funkcionális élettér tervezéssel, modern nyílászárókkal, és hőszivattyú rendszerrel valóban ’rezsihatékony’ ingatlanunk lehet.

A legújabb épületenergetikai követelmények szerint, egy új épületnek legalább BB besorolásúnak kell lennie, ezek az úgynevezett közel nulla energiaigényű épületek, akárcsak a Zallure Park lakásai.

A legfontosabb tudnivalók:

 • Az abc szerint minél előrébb sorolt az osztályzat, annál kisebb az ingatlan energiaigénye (AA – alacsony fogyasztás).
 • Egy újépítésű, BB besorolású otthon energiaigénye az egyharmada is lehet az átlagosnak mondható, FF kategóriájú lakásénak.
 • Még a 8-12 éves lakások is sokkal kevésbé energiahatékonyak, mint a legújabbak.

Kapcsolat

Zallure Park Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Platán sor 8.

Értékesítés:

Mobil: +36 30 190 8000

Email: ertekesites@zallurepark.hu

 

Kapcsolatfelvétel:

Email: info@zallurepark.hu

  További információért vegye fel velünk a kapcsolatot: